bajs... allt försvann

Skit också!! Allt jag skrev försvann så u får jag börja om!

Har haft en skön helg med lite slapp på en farm utanför stan (Chankwakwa). Kan behövas men lite ledig tid eftersom det blir rätt intensivt att bo med 70 barn och vara med dem dygnet runt.

Var iaf på farmen på Fredag till lördag, sen åkte jag in till stan och träffade Yobe! Vi körde runt i delar av stan jag aldrig sett förr och jag såg så mkt missär att när jag kom hem kunde jag inte göra annat än att bara gråta. KÄnns som att det man gör bara är en droppe i ens tor oceAN när man ser de fattiga kvarteren.

Söndagen blev kyrka på morgonen och sedan åkte jag och hälsade på min svärmor på hennes farm. Vi åkte även och kollade på någon fotbollsturnering mitt i i ingenstans med Yobes syskon och syskonbarn. Mysigt!

Idag är jag i stan med Sydney (p.Marians son). Vis ka köpa lite saker o fixa med en del ärenden sen blir det tillbaka till Arteco för att hämta stenar ute i bushen för att äntligen kunna göra klart septic tanken.

Hade verkligen skrivit ett långt och utförligt inlägg men det försvann och nu har jag litte bråttom så jag måste kila!! Ni får se på bilderna och njuta istället.

Jag mårförresten bra! Så ni vet!
Zambia 2010-2011 | | 3 kommentarer |
Upp