WEEKEND!!

Ligger nu i sängen efter en galet fullspäckad helg med väldigt blandat innehåll! Första helgen på länge som jag var helledig så jag var tvungen att fylla den ordentligt. Hunnit hänga med tjejerna, mina galna Camerunier, gamla somalikompaniet, kyrkfolket och släkten!

Bäst i helgen var nog idag endå! Hann snacka lite med smågrabbarna. Kul att de som flyttat härifrån va hemma så man fick höra lite om livet från dem. Efter det blev det storhandling på WILLYS. Fyndade lite barnkläder till mina änglar! Middagen blev hos Morfar och Vivi efterosm morfar fyller år så släktparty på Ersboda! Planka och jag bröt grovt mot mina GIprinciper. Kvällen avslutade hemmas hos Robin med hela gängen från kyrkan men ännu mer ickeGImat. När jag redan sumpat dagen täntke jag att jag lika gära kunde köra all in! HAHA!

Så allt är gott med mig förutom att jag är lite nervös inför den kommande veckan för jag har inte hunnit få några jobbtider än, men jag antar att det kommer vara osm tidigare attd et bara rullar in! Hoppas det i alla fall för jag behöver PENGAR!! 

En till sak som ligge roch gnager lite i min lilla skalle är att jag måste fixa med visumansökan imorgon och jag vet inte riktigt hur man gör med pengar och allt.. Men jag antar att jag kan läsa mig till det på internätet någonstans. Vorde nästan skamligt annars!

Jaja, God natt och sov gott folket!!

Zambia 2010-2011 | | Kommentera |
Upp