Bilder vecka 1

Har kommer lite bilder pa hur vart lilla hus ser ut och fran Timothys aventyr pa Arteco!!
 
 
 
 
Har star Timothy med forskoleklassen!
 
 
Timothy i ett av alla klattervanliga trad!
 
 
 
Dylan har haft en lite tung start i Zambia med feber och tandsprickning sa endast mamma har varit bra nog att bara honom! Tack Gud for denna barsele som vi fick i present innan vi akte!
 
 
 
d
Vi har alltid barn som leker pa var veranda! Killen langst fran i gult ar Timothys kusin Sidney! Han bor for tillfllet pa barnhemmet for hans pappa dog i lunginflammation och mamman har inte rad att ta hand om honom. Vi ville prova adoptera honom nar Jobs bror gick bort men mamman ville inte ge upp vardnaden!
 
 
 
 
Har ar var bakgard! i hyddan sitter vi och lagar mat nar strommen gar!
 
 
Mitt och Jobs sovrum.
 
Timothys rum
 
Vardagsrummet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | |
#1 - - Rebecca Eriksson:

Spännande! Kommer ni att jobba med barnhemmet där eller vad blir er huvudsakliga syssla?

Svar: hej, vi ar inte nere for att jobba pa barnhemmet huvudsakligen utan det ar en privat resa. men eftersom vi fatt lana gasthuset pa barnhemsomradet sa blir det nog att vi kommer dras in i en del av de projekt som finns har nere. dessutom ska jag forsoka se till att en insamling kommer till skott for att fixa en julfest med julklappar!
Sarah Kachenga

#2 - - Frida:

Vad roligt att se hur ni bor!! Här är det flera minusgrader på nätterna redan, ni valde verkligen att åka i rättan tid haha. Kram från mig och Fanny! 😘

#3 - - Barbro:

Hejsan ! Så roligt att se bilderna och känna igen miljöerna. Men den lilla hyddan är väl inte på Artecoområdet ? Känner inte igen "staketet" ?
Jag skriver ett mail . Hoppas att det blivit bättre med Dylans tandsprickning , jag antar att Timothy trivs med all nya kompisar i närheten
Är strömmen borta 12 timmar i sträck ?
Kram till er alla fyra

Svar: hej Barbro! Den lilla garden ar pa arteco! De har byggt upp staketet f;r att skapa en lite mysigare miljo kring gaststugan.. och hyddan ar dar for att man ska kunna laga mat ute nar strommer inte ar igang.. for varmt att sta ute utan skugga!! strommen stangs av enligt schema. antingen ar den av mellan 8-16, 16-24 eller 24-08!
Sarah Kachenga

#4 - - Rebecka Ingimarsd. :

Hej Familjen Kachenga!
Vad kul att läsa om hur ni har det! Mindre kul med Dylans tandsprickning, men hoppas att han mår bättre snart.
Fortsätt lägga upp bilder, så kul att se! Saknar er, kram <3

#5 - - Anonym:

Hej Familjen Kachenga!
Vad kul att läsa om hur ni har det! Mindre kul med Dylans tandsprickning, men hoppas att han mår bättre snart.
Fortsätt lägga upp bilder, så kul att se! Saknar er, kram <3

#6 - -

Hej! Har gästhuset fått ett "staket" på framsidan? Det ser väldigt fint ut. Jag blir verkligen sugen på att åka tillbaka när jag ser bilderna! Gick det bra att få med datorerna?/ yvonne

Upp