Blandade bilder!!

Hej hej Sverige!!
 
Igår kom första regnet här I Kabwe och även idag regnar det massor!! Folk är superglada och det är så skönt att få ta på sig en tunn kofta och frysa lite!!
 
Vi mår rätt bra här nere, jag är lite hängig och var inne på kliniken I förrgår och har mest troligt malaria! Jag har ätit medicin nu så nu mår jag bättre!!  Killarna mår bra och Dylan börjar äntligen komma I kapp!! Hans kropp har haft det lite kämpigt med värmen och alla nya bakterier!
 
På bygget går det framåt!! Har tyvärr Inga färska bilder därifrån men de håller nu I dagarna på att gjuta golvet!! ska dit o kola imorgon så då kanske jag får med mig nå bilder!!
Hinner inte skriva så mycket nu då batteriet är tomt på datorn och strömmen precis gått! men jag lägger ut rätt mycket bilder så ni får se vad vi haft för oss på senaste tiden!!
 
//Kachengas!
 
 
 
 
Grabbarnas storkusin Dickson och Rektor Mwila på väg till Chilanga mulilo
 
 
 
The bride!! Precious va så fin! Hon fick den finaste komplimangerna man kan få I Afrika.. "Wow, u look soooo Nigerian!!" Mormor, hon har på sig dina örhängen!! :)
 
 
 
Timpan åker bak på bilens flak!!
 
 
 
Här lagar vi massa mat!!
 
 
Chilanga mulilo...
 
 
 
Dylan käkar mango I väntan på den 5 timmar försenade vigseln..
 
 
Wendy (Tjejen längst till vänster) är uppvuxen på barnhemmet och fungerar nu som mamma åt de mindre barnen! Hon bor I barnens logement och ser till att de städar, får mat, duschar osv..  Resten av flickorna på bilder är några av de stora tjejerna från Arteco som fick följa med på Precious vigsel!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | 6 kommentarer |
Upp