Antligen framme!

Hej vanner!! Nu har jag antligen kommit i ordning i Zambia. Har dock inte lyckats ordna med internet sa jag kommer kanske inte skriva bloggen alltfor ofta eftersom internet cafeet ligger inne i stan och jag vill inte slosa alla mina pengar pa att aka fram och tillbaka!

Har nu varit har i 5 dar. Den mesta av tiden har gatt at till att fixa med praktiska saker. Kopa det som behovdes till mitt hus, ordna med visum samt besoka folk och visa att jag ar tillbaka i stan!

Allt har flutit pa bra och jag ar enormt tacksam att jag har den lite laskiga visumsituationen under kontroll! Var namligen i Lusaka (huvudstaden) igar med Pastor Marian och besokte immigration office. De var lite jobbiga med oss sa vi var tvungna att aka upp och ner genom hela staden for att fixa de dokument de ville ha fran oss men till slut ordnade det sig. Efter det akte vi till Pastorns spirituella mamma som hon sa fint kallade det. En jattetrevlig dam som vi satt lange och val o pratade med.  Nagot annat vi  ocksa fick lov att gora lange var att vanta pa var chauffor. Han skulle hamta oss men kom 2 timmar sent pga att han var tvungen att ladda sdin mobil med pengar. hahaha! AFRICA!!  Jag hade nastan glomt hur langsamt allt gar har!!

Pa barnhemmet ar allt som vanligt. Jag kom dit pa indipendance day sa det hela borjade med en fest och en modelltavling som dom kallar miss indipendance. Jatte skoj o ja ska forsoka lagga in lite bilder.  Helt underbart att fa vara tillbaka med ungarna, vi har extremt roligt det ar trevligt att hora att de saknat mig mycket. haha!

Nagot arbete har det inte blivit tal om annu eftersom jag har anvant forsta veckan till att forsoka komma pa plats o anpassa mig till den nya miljon. Jatteskont att slappa lite plus att ha tid for mina vanner och Yobe. Extra mysigt ar det med min kompis chichis bebis som ja far ta hand om massor. Hur sot som helst!!

Ska forsoka lagga in lite bilder sa ni far se hur otroligt undebart jag har det. Om nagon har fragor ar et bara att kommentera sa ska ja forsoka svara!! Kom ihag att man fortfarande kan satta in pengar pa mitt konto om nu skulle vilja stodja barnhemmet pa ngt vis !

Kram


Tjejerna under modevisningen




chichi and martin
Chichi och min gudson Martin

mitt rum
Mitt rum

mitt rum
Mitt rum

jayson on his bike..
Jayson pa hans fina cykel

girls washing..
Tjejrna tvattar sina klader
Zambia 2010-2011 | | 4 kommentarer |
Upp