Long time...

Hej allihopen! Vet att det var längesen jag skrev nu! Har egentligen inte varit överdrivet upptagen utan måste istället skylla på att även vi har en vardag som ibland känns föga spännande att skriva om!
 
Dagarna rullar på som vanligt. Job är och sliter på bygget medan jag och grabbarna myser på Arteco! Just nu ar det helt öde på barnhemmet! De flesta barnen har åkt till släkt och vänner för att fira jul.. Endast 8 barn är kvar!! Detta är både tråkigt men också lite mysig att hinna komma några av barnen extra nära.
 
Även vi har planerat en liten weekend framöver. Vi ska besöka en Game farm utanför Ndola. Kolla lite vilda djur, bada och ba umgås med varandra! Ser fram emot det supermkt!
 
På bygget går det framåt! Alla väggar är färdigmurade och vi håller nu på att ordna inför taket! Igår var jag och målade de balkar som taket ska vila på.. Sjukt varmt var det och jag brände fötterna ordentligt i solen! 
 
julen närmar sig även här nere men man märker knappt av det. De enda som julpyntar är affärerna och min julstämning är inte direkt på topp!  Jag är lite kluven över om jag ska försöka skapa julstämning hemma eller om jag bara ska acceptera att det kommer bli en annorlunda jul i år.. En liten gran har jag iaf klätt och vi har klippt massa snöflingor som vi tejpat upp över hela vardagsrumsväggen.. "Vi har gjort snö med magi... Som Elsa!!" // Timothy
 
 
Mycket kärlek till alla er där hemma och kom ihåg att hålla rätt fokus i jul!!
// Kachengas
Allmänt | | Kommentera |
Upp