Bilder!

Hej allihopen! Nu kommer ett nytt litet inlagg! Inte lika stressad idag sa det ska nog ga att hinna med lite bilder ocksa!

Vill borja med att saga att vi har det jattebra! Fortfarande galet varmt sa det ar mkt skont! Idag har vi arbetat mycket hart. Borjade med att vacka ungarna och fixa frukost. Te och bullar som jag och Magda bakade igar. Sedan blev det att diska och stada undan efter oss och barnen. Nar vi vilat lite efter det tog Gabriel ut oss pa farmen for att stro ut vaxtnaring pa alla majsplantor. Sjukt jobbigt i varmen att ga bojd o slanga det dar pa vaxterna men det var roligt att lara sig. Det som va varst var nog att jag har sa mkt sar pa handerna fran att vi tvattade klader igar sa den dar naringen sved megamycket pa knogarna!

Nar vi var klara efter a 3 timmar blev det att duscha for att aka in till stan dar vi ar nu. Vi har massa saker som vi maste fixa infor helgen for vi har blivit medbjudna pa en ur personalens forlovningsfest i en grannstad! Mycket spanannde!! Det bar av mot den staden imorgon pa morgonen o sa kommer vi nog hem i slutet pa helgen!

Vad mer kan jag beratta, hmf! Vi har fatt jattebra kontakt med barnen och det ar helt underbart att fa lara kanna dom mer, hora hur de berattar sina historier om livet. Man lar sig verkligen mycket av dem!

Nu ska ag forsoka lagga in lite bilder sa ni f or se hur det ser ut!barn som lejker pa breaktime


Ett par av smateerna pa framsidan av barnhemmet

Lite bans i Tvrummet for att fira nar Zambia vann en fotbillsmatch

Jag och en Kille som typ jobbar pa barnhemmet


Zambia 2010-2011 | | 6 kommentarer |
Upp