Lately..

Hej hej!!

Hoppas all tar bra med er dar hemma och att solen borjar varma! Jag mar jattebra. Jobbar pa som vanligt just nu I slutspurten pa en klassrumsrenovation. Har varit roligt med ratt sa jobbigt projekt for gubbarna som murat har varit odiciplinerade och det har hant mer an en gang att jag mastat kora o hamta dem hemma I deras hus for att de ar sa sena. Det far mig ibland att undra. Kom jag verkligen till Zambia for att sitta barnvakt at 40ariga alkoholister? Men men, det finns sakert nagot got I det ocksa! De flesta av fruarna till arbetarna jag anstallt har kommit och tackat mig for att ha skapat dessa arbetstillfallen. De sager aven att de marker pa mannen att de dricker mindre nar de har ngt vettigt att gora pa dagarna.

 

Magda och Olivia (mina supergoa vanner) har kommit nu! Skitroligt att ha ngn att dela livet med, har varit lite drygt att vara ensam svensk!! Vi pysslar vidare med lite projekt och allmant hang med barnen!

 

I helgen hade vi en stor fotbollsaturnering pa Arteco (se bilder). En utav sponsorerna kom med massor av mat och ett helt fotbollslag som utmanade de olika lagen vi satt ihop pa Arteco. Jattroligt och alla, jag upprepar ALLLA, fick vara med och spela. Ungarna stormtrivdes verkligen. Festligheterna avslutades med mat som rackte till alla pa abarnhemmet samt massor av bybarn omkring. totalt at ca 400 pers!!

 

Idag hanger jag mest i stan. och forsoker fa reda pa vad som hande hemma i Svea. Kommer ju hem i juli sa jag har borjat forbereda mig lite!!

 

Skot om er allihopen!!

 

 

 

 

Zambia 2010-2011 | | 4 kommentarer |
Upp