AAAAAANTLIGEN!

Nu ska jag foposoka forfatta ett ordentligt inlagg igen.. Vet att det varit lite ont om dem men jag ska forklara varfor. Sist vi var inne i stan skulle vi skriva blogg men da stangde cafet efter ca 5 min.. gangen innan hade jag skrivit ett jattelangt inlagg men da dog strommen precis innan jag skulle spara. Bad luck men sant ar livet!

Vad kan vi beratta om livet har da.. Jag haller pa att lara mig Bemba. Skitroligt eftersom jag alskar sprak! Borjar jobba mig vidare fran halsningsfraserna till lite mer avancerade saker.. sakta men saker. Magda ar inte lika het pa groten men hon jobbar sig mot ngn typ av basbemba iaf!

Vad mer hander.. varat bygge hemma pa Arteco gar frammat! Har varit o fixat ett stampat jordgolv och byggt hela huset nu. Nu ar det bara malningen som saknas. Lite irriterande att mannen har inte tror att vi kan vara med och bygga bara for att vi ar kvinnor. Forsokte hjalpa till med att lyfta tegelstenar igar men de blev tydligen fornedrade nar en kvinna kunde gora samma jobb sa det blev back till koket igen for att fixa lite mat till ungarna!

Till helgen bar det kanske av till Ndola igen. Jag har blivit fragad att vara en av Mercys brudtarnor vilket innebar att jag ska dansa in och ut ur kyrkan enligt en speciell koreografi. Sa resan till Ndola blir for att forsoka lara mig det tillsaqmmans med min partner. Jag aker med Cynthia och Yobe som ocksa ska vara med i Line upen! Magda lar val ocksa haka pa!

Jadu.. Tomt ar det iaf pa Arteco nu nar ca 10 av de aldre stuckit ivag pa bordningschool. Sjukt trist eftersom en del av dem ar i min och Magdas alder o vi brukar hanga ganska mycket. Mest av allt saknar jag Gaby som varit min o Magdas raddning. Hjalpt oss med det mesta och visat oss hur allt fungerar. Extra jobbigt var det att vi inte hann saga hejda for hans bil stack utan att saga till. Men men vi ses ju i april!

Det var val det mesta nya.. Just vi har vart i Lusaka ocksa.. Sjukt roligt att se en lite storre stad.. Akte dit med ChiChi, Cynthia, Mike och Yobe! Joooy! Och jag har haft en till mask. ONT ONT ONT... Och har just blivit frisk fran typ influensan.. men men


Over and out!!

SARAH
Zambia 2010-2011 | | 6 kommentarer |
Upp